TAMASI.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Tamasi 2019.12.05
Tamasi 2019.12.05

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Tamasi 2019.12.19
Tamasi 2019.12.19
Tamasi 2019.12.12
Tamasi 2019.12.12
Tamasi 2019.12.05
Tamasi 2019.12.05
A távhőnél is alkalmazná a gázárakat csökkentő rendszert a kormány Szuperinfó Hírek - Palkovics László: a magyar árrendszernek köszönhetően a magyar háztartások számára nem érezhető az energiaárak emelkedése.
Elhunyt Kornai János közgazdász Szuperinfó Hírek - A világhírű szakember 94 éves volt.
A távhőnél is alkalmazná a gázárakat csökkentő rendszer a kormány Szuperinfó Hírek - Palkovics László: a magyar árrendszernek köszönhetően a magyar háztartások számára nem érezhető az energiaárak emelkedése.
Megfelelőnek találta az állami vagyont kezelő szervezetek gazdálkodását az ÁSZ Szuperinfó Hírek - Hozzájárultak az állami vagyon megőrzéséhez, megóvásához az állami vagyon felett tulajdonosi jogokat gyakorló szervezetek tavaly – ezt állapította meg az…
Székelyföldi múzeumokban digitalizál a Néprajzi Múzeum Szuperinfó Hírek - Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy után hétfőn Székelyudvarhelyen és Gyergyószentmiklóson kezdik meg a néprajzi tartalmak digitális fejlesztését.
Ezentúl a szolnoki vasútvonalon is emeletes vonat közlekedik Szuperinfó Hírek - Október 18-ától a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon is közlekedhetnek az utasok az új emeletes motorvonattal.
Ennyiért még nem kelt el Vaszary-kép! Szuperinfó Hírek - Megdöntötte az eddigi életműrekordot Vaszary János San Remo című festményének 160 millió forintos leütési ára a Virág Judit Galéria 67. őszi árverésén.
Óriási napelemes pályázat készül, egyelőre vannak még kérdőjelek Szuperinfó Hírek - Az energiaszegénységben élőkre kell szabni a napelemes gigapályázatot – mondta Mokry Tamás, a napelemes szakértő.
Először csendült fel zeneszó a Magyar Zene Házában (videó) Szuperinfó Hírek - Így már biztonsággal kijelenthető, hogy a Magyar Zene Háza egyaránt be tud fogadni klasszikus, jazz, világ-, nép- és könnyűzenei koncerteket is.
Glasgow-ban szerezheti meg első pontjait a Fradi Szuperinfó Hírek - A Ferencváros kedden kora este az 51-szeres skót bajnok Celtic Glasgow vendégeként lép pályára a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.
Több mint 900 járműből tizenhetet kellett vizsgára berendelni Szuperinfó Hírek - Huszonötödik alkalommal ellenőrizték egy héten át közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát Budapesten és három vidéki nagyvárosban.